Ελλάδα|27.04.2022 09:54

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επιστρέφει στο σημείο της απάνθρωπης επίθεσης και αφηγείται όσα βίωσε - Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη και το συγκλονιστικό βίντεο

Newsroom

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την απάνθρωπη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της και μιλάει για τη ζωή της πριν αλλά και μετά την επίθεση, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Μάλιστα, βρίσκει τη δύναμη και μεταβαίνει στο σημείο, όπου συνέβησαν όλα.

Στην εκπομπή, «γυρνάει» στις πρώτες δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί τη για καιρό άρνησή της να κοιτάξει το πρόσωπό της στον καθρέφτη. Η κάμερα της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη την ακολούθησε στα χειρουργεία της και κατέγραψε τις ειδικές θεραπείες και όλες τις διαδικασίες στις οποίες υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η σήμερα 36χρονη, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς συνέβη την 20η Μαΐου του 2020.

 

Οι «Πρωταγωνιστές», τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, θα μεταδώσουν και βίντεο από τα podcast της 36χρονης με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου -μητέρα της Γαρουφαλλιάς- αλλά και από τη συνομιλία με τον ψυχίατρό της, Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.

Σταύρος Θεοδωράκης: «Να δουν όλοι το πρόσωπό της»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε για τη σχέση του με την Ιωάννα και αποκάλυψε πώς προέκυψε η ιδέα για την εκπομπή.

«Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες από αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό» γράφει μεταξύ άλλων.

 

Όπως προσθέτει, «όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές».

Παράλληλα, φωτογραφία της Ιωάννας αναρτήθηκε και στο Instagram της εκπομπής «Πρωταγωνιστές»:

 

«Tα χειρουργεία, η δύσκολη καθημερινότητα και ο μεγάλος δρόμος προς την αποκατάσταση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

επίθεση με βιτριόλιΙωάννα Παλιοσπύρουειδήσεις τώραΣταύρος Θεοδωράκηςεπίθεση