Ελλάδα|27.04.2022 20:36
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία της χωρίς μάσκα
NewsroomΔύο χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της στο Instagram χωρίς μάσκα.
Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», αναφέρει στη συγκινητική ανάρτησή της.
Διαβάστε ακόμη
- Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
- UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
- Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
- Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ