Ελλάδα|28.04.2022 20:55

Γιάννης Σκαφτούρος: Τον πληροφοριοδότη των εκτελεστών αναζητά η ΕΛ.ΑΣ - Προέρχεται από το στενό περιβάλλον του θύματος

Newsroom

Η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της στο άτομο που φέρεται να ήταν ο πληροφοριοδότης των εκτελεστών του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, από την αρχή της έρευνας της υπόθεσης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι εκτελεστές δε θα μπορούσαν να φτάσουν στο στόχο τους εάν δε γνώριζαν ότι εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα ο Γιάννης Σκαφτούρος δεν είχε μαζί του τη φρουρά του, δεν τούς είχε δώσει κάποιος λεπτομέρειες για το πώς ήταν το σπίτι και το εάν το ίδιο το θύμα βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Επίσης, λένε ότι οι ίδιοι οι εκτελεστές δε θα μπορούσαν να έχουν κάνει κατόπτευση του χώρου καθώς θα κινούσαν τις υποψίες και σίγουρα κάποιοι από τους φρουρούς του Γιάννη Σκαφτούρου τις προηγούμενες ημέρες θα τους είχαν δει.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του θύματος ο πληροφοριοδότης

Οι αστυνομικοί λένε ότι όλα αυτά είναι πληροφορίες που θα μπορούσαν να φτάσουν στους εκτελεστές μόνο εάν κάποιος πληροφοριοδότης, και μάλιστα από το στενό περιβάλλον του Γιάννη Σκαφτούρου, δεν ήταν αυτός που τις έδωσε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να εντοπιστεί αυτό το άτομο καθώς φαίνεται ότι, στην αλυσίδα της έρευνας, ίσως να είναι και ο πιο αδύναμος κρίκος.

ειδήσεις τώραεκτέλεσηδολοφονίαέρευναΚαλάσνικοφαστυνομίασυμβόλαιο θανάτου