Ελλάδα|06.05.2022 08:57

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο 12χρονου παιδιού - Πληροφορίες ότι δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα

Newsroom

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος 12χρονης, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το παιδάκι φαίνεται πως δεν έπασχε από κάποιο νόσημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το κοριτσάκι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του, η οποία λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα την άκουσε να ανασαίνει βαριά.

Άμεσα κάλεσε στο ΕΚΑΒ το οποίο βρέθηκε πολύ γρήγορα στο σημείο με κινητή μονάδα, μαζί με γιατρό.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ο γιατρός ξεκίνησε κατευθείαν -μέσα στο σπίτι- τις προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού, κάνοντας ΚΑΡΠΑ.

Στη συνέχεια η 12χρονη διασωληνώθηκε στην κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Προσπαθούσαν να την επαναφέρουν για μιάμιση ώρα

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν από την πρώτη στιγμή που έφτασε το παιδάκι στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη για να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου μέσου, η ανάνηψη διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα: Η 12χρονη κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Αναμένεται η νεκροτομή

Δεδομένου πως η 12χρονη δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας, όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες, ακόμη η αιτία θανάτου της είναι άγνωστη.

Άμεσα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροτομής ενώ στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η Ασφάλεια για αυτοψία στον χώρο.

Παράλληλα, ελήφθησαν καταθέσεις από τους γονείς, με το περιστατικό να αντιμετωπίζεται μέχρι ώρας ως αιφνίδιος θάνατος, χωρίς να αποκλείεται το οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

νεκρό παιδίΠάτραπαιδιάειδήσεις τώραπαιδί