19χρονη στην Κάλυμνο πήγε να καταγγείλει βιασμό και οι αστυνομικοί την έδιωξαν - Μετά, ξυλοκοπήθηκε από την αδερφή του κατηγορούμενου
NewsroomΠροβληματισμό προκαλεί ο ισχυρισμός φοιτήτριας στην Κάλυμνο, που υποστηρίζει ότι μετέβη να καταγγείλει τον βιασμό της και να καταθέσει μήνυση με τους αστυνομικούς να «προσπαθούν να την αποτρέψουν». Μετά από τις εξελίξεις, φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, η 19χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου να καταγγείλει τον βιασμό της και να υποβάλει μήνυση. Εκεί οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η δικηγόρος στο Mega, προσπάθησαν να την προτρέψουν να μην προχωρήσει σε μήνυση.
Όπως φαίνεται, της είπαν ότι «θα βρει και εκείνη τον μπελά της» και την ενημέρωσαν «ότι θα τον καλέσουν (σ.σ. τον καταγγελλόμενο ως βιαστή) για συστάσεις».
Η κοπέλα, τότε, μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει μήνυση. Στη συνέχεια γύρισε στο νησί συνοδευόμενη από τη μητέρα της, καθώς το ενδιάμεσο διάστημα δεχόταν απειλές από τον φερόμενο ως βιαστή.
Ωστόσο, καθώς η νεαρή έβγαινε την Πέμπτη από το πανεπιστήμιο δέχτηκε επίθεση από την αδερφή του φερόμενου ως βιαστή.
Μετά την καταγγελλόμενη επίθεση, η αδερφή του άνδρα κατέθεσε μήνυση εναντίον της φοιτήτριας, με την τελευταία να οδηγείται σήμερα με χειροπέδες στον εισαγγελέα στην Κω.
- Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
- «Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
- Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z