Ελλάδα|06.05.2022 19:15

Πάτρα: Να δούμε όλους τους τρόπους που βασανίστηκε η Τζωρτζίνα, λέει ο Λέων

Newsroom

Στο κοινό μοτίβο της ασφυξίας και στους τρεις θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων που τόνισε πως όταν ένας δράστης θέλει να προκαλέσει τον θάνατο μέσω ασφυξίας και συναντά αντίσταση, «προφανώς σκέφτεται και σκαρφίζεται, αρρωστημένα, να βρει μια ουσία που κάμπτει τις αντιστάσεις αυτές».

Σε σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, που όπως όλα δείχνουν κατέληξε από υπερβολική δόση κεταμίνης, ο κ. Λέων εκτίμησε πως συνέβη λόγω της ηλικίας του παιδιού και της μεγαλύτερης αντίστασης που προέβαλλε.

Μιλώντας στο MEGA επισήμανε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι ειδικοί έχουν στα χέρια τους, τις τοξικολογικές της Μαλένας και της Ίριδας, τονίζοντας πως η διαφορά των τοξικολογικών του αίματος, απ’ αυτών της τρίχας, είναι πως οι πρώτες μας δείχνουν πρόσφατη λήψη τοξικής ουσίας.

«Αν προστρέξουμε στις τοξικολογικές της τρίχας, εκεί θα δούμε τη χρόνια λήψη ουσιών» πρόσθεσε ο κ. Λέων.

Νέα στοιχεία για το «θρίλερ»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία γύρω από το θρίλερ της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, Γιώργου Αναστασόπουλου η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα επρόκειτο να πάει να καταθέσει, με άξονα το πανάκι της 6 μηνών Ίριδας. Μία κατάθεση που αναμένεται να ανατρέψει την έως τώρα πορεία της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστής είχε καταθέσει άτυπα τις υποψίες της στις Αρχές, αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας, ενώ όταν η ιατροδικαστής μετά την εξέταση της Ίριδας απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές αλλά και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, δεν είχε στα χέρια της τις τοξικολογικές εξετάσεις της Ίριδας.

ειδήσεις τώραΠάτρακεταμίνηπαιδιάΜάνος ΔασκαλάκηςΡούλα Πισπιρίγκουθάνατος