Φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου στην Κρήτη - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
NewsroomΣε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου της Κρήτης, που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου.
Στο σημείο ακούγονται εκρήξεις, ενώ η φωτιά φέρεται να εκδηλώθηκε σε χώρο ανακύκλωσης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, υπό τον φόβο επέκτασής της σε γειτονικές επιχειρήσεις.
Λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, έγινε γνωστό ότι η φωτιά οριοθετήθηκε, αφού προηγουμένως είχε "γλύψει" τις αποθήκες γειτονικής επιχείρησης.
Καθοριστική στις προσπάθειες κατάσβεσης ήταν η υδροφόρα των 30 τόνων που έσπευσε εκεί από το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" και ενώ νωρίτερα είχαν τεθεί σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Κρήτη.
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά