Ελλάδα|08.05.2022 13:35

Πάτρα: Αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη από τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς - «Δεν τον εμπιστευόταν καθόλου»

Newsroom

Νέες εξελίξεις έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ο δικηγόρος των συγγενών κατηγορεί τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για τις νέες εξελίξεις σε σχέση με την περιουσία της 69χρονης. Αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Μάνου Δασκαλάκη για το σπίτι, αλλά και για τα κλειδιά του σπιτιού της 69χρονης.

«Έχω προσκομίσει ότι εκπροσωπώ τον Δημήτριο Κούτρα, συγγενή της Ευγενίας Κούτρα. Εδώ και μία εβδομάδα αγνοούνται τα κλειδιά του σπιτιού. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ευθύνη μεγαλύτερη από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Είχαμε συνεννοηθεί με τους δικηγόρους, ωστόσο, ακόμα τα κλειδιά δεν υπάρχουν», είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega.

«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη. Θα καταθέσουμε αγωγή για να δούμε μέσω της συμβολαιογράφου, για την κατάσταση της σπιτονοικοκυράς όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να τη βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν», κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

θάνατοιΜάνος Δασκαλάκηςειδήσεις τώραΠάτραΡούλα Πισπιρίγκου