Ναύπακτος: Νεκρός ο αθλητής που έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων - Βγήκε εκτός διαδρομής και έπεσε στο κενό
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε ο 68χρονος Χριστόφορος Δουραμάνης που έπεσε σε χαράδρα στην ορεινή Ναυπακτία, κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας. Οι άντρες από την ΕΜΑΚ Πάτρας έφθασαν στο σημείο από την Πάτρα, όταν ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, όμως τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, όπως μεταδίδει το npress.gr.
Ο 68χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αθλητής ακολούθησε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ένα παράλληλο μονοπάτι εκτός της βασικής διαδρομής και έπεσε στο κενό.
Η ορειβατική ομάδα έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, αποτελούμενη από έξι διασώστες μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου μετέχουν στις προσπάθειες ανάσυρσης του άνδρα από την χαράδρα που έχει βάθος 70 μέτρα.
Συμφωνά με το μέσο, πρόκειται για έμπειρο αθλητή, ιδιαίτερα αγαπητό στην Πάτρα που έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα.
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες