Ελλάδα|08.05.2022 21:15

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αδιανόητη ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο - Είναι αμετανόητος και αμίλητος

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καβάλα ενώ την ίδια ώρα οργισμένη είναι η οικογένεια της αδικοχαμένης Αΐντας μετά την ανάρτηση του 55χρονου συζυγοκτόνου μέσα από το νοσοκομείο. Το βράδυ της Πέμπτης, ο συζυγοκτόνος στραγγάλισε την 43χρονη φαρμακοποιό και λίγο αργότερα προκάλεσε τραύματα στο λαιμό και στα χέρια του καθώς προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. Σήμερα Κυριακή, την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 43χρονης, ο δράστης επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η φωτογραφία που επέλεξε είναι από τη μέρα του γάμου του. Σε αυτή ο ίδιος την κρατάει αγκαλιά κοιτώντας με χαμόγελο την κάμερα. Στην ανάρτηση γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς». Φυσικά, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την οργή της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας.

Νέα στοιχεία προκαλούν σοκ - Την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της για 3 ώρες

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγό της στο χωριό Πηγές Νέστου έρχονται στη δημοσιότητα, προκαλώντας σοκ.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία. Εκεί φαίνονται όλες οι κινήσεις του ζευγαριού, καθώς και τα τελευταία λεπτά της ζωής της φαρμακοποιού που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για εκείνη όλοι όσοι την γνώριζαν ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Πώς έγινε το στυγερό έγκλημα - Τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, από το βιντεοληπτικό υλικό προκύπτει ότι, στις 16.30 η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την τραβάει στο καμαράκι. Ακολουθούν τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά για την μητέρα δύο παιδιών, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που την στραγγάλισε.

Μετά τη δολοφονία, ο συζυγοκτόνος βγήκε από το καμαράκι. Εν συνεχεία ξαναμπήκε και άρχισε να σέρνει από τα μαλλιά τη σορό της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίστηκε σε λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, ομολογώντας το έγκλημα.

Υπεβλήθη και σε δεύτερη εγχείρηση ο δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο δολοφόνος και σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του, ενώ δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων τέκνων τους.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου συζύγου της να τη στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν άφησε περιθώρια για αντίσταση. Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Απέραντη θλίψη στην κηδεία

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης Αΐντας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. «Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητα της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη», δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης.

Η εξοδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Αμυγδαλαιώνες Καβάλας, τον τόπο όπου ζούσε η 43χρονη με την οικογένειά της.

Αμίλητος ο δράστης - Είπε μόνο ότι τον προσέβαλε

Ο 55χρονος καθ’ ομολογιαν δολοφόνος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά από το άγριο έγκλημα έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. Πηγές του νοσοκομείου να είπαν στον Ant1 ότι δεν είναι ομιλητικός. Το μόνο που είπε την πρώτη ημέρα είναι ότι η 43χρονη τον πρόσβαλε.

Οι θεράποντες ιατροί θα τον εξετάσουν και αύριο προκειμένου να κρίνουν αν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί τελικά την Τρίτη ενώπιον εισαγγελέα.

Καβάλαγυναικοκτονίασυζυγοκτόνοςφαρμακοποιόςειδήσεις τώρα