Ελλάδα|09.05.2022 10:34

Ανησυχία στον Βόλο: Δύο γυναίκες αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν μέσα στο ίδιο 24ωρο

Newsroom

Διπλός συναγερμός σήμανε μέσα σε ένα 24ωρο στον Βόλο, καθώς δύο γυναίκες αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν. Πρόκειται για μία 56χρονη και μία 25χρονη, ενώ απετράπησαν και οι δύο απόπειρες.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Κυριακής μία γυναίκα τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε πως γειτόνισσά της σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η 56χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όταν η γειτόνισσά της τη ρώτησε πώς είναι και πού πηγαίνει, εκείνη της είπε πως κατευθύνεται στην αερογέφυρα και μπορεί να πέσει.

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thenewspaper.gr. Η 56χρονη εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

25χρονη απειλούσε να πέσει στο κενό

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, σκηνές πανικού επικράτησαν στο κέντρο του Βόλου. Αστυνομία και ΕΚΑΒ δέχθηκαν κλήσεις από την οικογένεια μία νεαρής γυναίκας, που είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της και απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει.

Η 25χρονη γυναίκα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή της. Μάταια οι γονείς της προσπαθούσαν για ώρα να τη μεταπείσουν, σύμφωνα με το ίδιο μέσο. Εκείνη απειλούσε να πέσει στο κενό. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έφτασα στο σημείο και ξεκίνησαν τη διαπραγμάτευση με τη γυναίκα, που βρισκόταν σε έντονη ψυχική πίεση.

Τελικά, αρκετή ώρα αργότερα, επικράτησε ψυχραιμία και η νεαρή πείστηκε να μην προκαλέσει κακό στον εαυτό της.

αυτοκτονίαμπαλκόνιαπόπειρα αυτοκτονίαςΒόλοςειδήσεις τώραγέφυρα