Ελλάδα|11.05.2022 09:02

Διόνυσος: Επεισοδιακή καταδίωξη διαρρηκτών - Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ και κατάφεραν να διαφύγουν

Newsroom

Επεισοδιακή καταδίωξη εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή του Διονύσου. Άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν οικία, αλλά οι ιδιοκτήτες το αντιλήφθηκαν και κάλεσαν τις Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν οι ιδιοκτήτες σπιτιού διαπίστωσαν ότι διαρρήκτες επιχειρούν να εισβάλουν στον χώρο τους. Άμεσα ειδοποίησαν την άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Τότε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι διαρρήκτες έφευγαν από το σπίτι, προσπαθώντας να διαφύγουν με αυτοκίνητο, που ακόμη προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν ήταν κλεμμένο ή όχι.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους δράστες, μάλιστα, να εμβολίζουν κάποια στιγμή μία από τις μηχανές των αστυνομικών. Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κάποιος της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στη μοτοσυκλέτα.

Μετά από την άγρια καταδίωξη στην περιοχή του Διονύσου, οι διαρρήκτες τελικά κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Τώρα, οι Αρχές ερευνούν το συμβάν και αναμένουν από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος διαφυγής να διαπιστώσουν εάν το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο και έπειτα να οδηγηθούν στον πιθανό δράστη.

Διόνυσοςδιαρρήκτεςκαταδίωξηειδήσεις τώραδιάρρηξηαστυνομικοί