Συναγερμός για την εξαφάνιση 20χρονης στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΣυναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 20χρονης Κόρα Ο' Κόνορ.
Στις 11/5/22, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη η Κόρα Ο Κόνορ, 20 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Κόρα Ο Κόνορ στις 11/5/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Κόρα Ο Κόνορ έχει ύψος 1,57 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρη μπλούζα, μπλε ανοιχτό τζιν και μαύρα μποτάκια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Θα σε γράψουν»: Μοτοσικλετιστής-καμικάζι χωρίς πινακίδες κάνει σούζες και πάει... σφαίρα στην Αττική Οδό
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Σάλος για την πληρωμή του Γιώργου Θεοφάνους με 26.300 ευρώ για τη φωταγώγηση δέντρου στο Ναύπλιο - Η απάντησή του