Ελλάδα|15.05.2022 18:53
Τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας: Πέθανε βρέφος δύο μηνών
NewsroomΤραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας όπου βρέφος μόλις δύο μηνών έχασε τη ζωή του από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.
Αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις
Σύμφωνα με το patrisnews.com, το μωρό, που είχε γεννηθεί πρόωρα με το δίδυμο αδερφάκι του, πέθανε ξαφνικά, αφότου οι γονείς του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό, ωστόσο, ήταν αργά καθώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Μέχρι στιγμής, οι αιτίες θανάτου του μωρού παραμένουν άγνωστες, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις του.
Διαβάστε ακόμη
- Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
- Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
- Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
- Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ