Ελλάδα|15.05.2022 18:53
Τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας: Πέθανε βρέφος δύο μηνών
NewsroomΤραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας όπου βρέφος μόλις δύο μηνών έχασε τη ζωή του από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.
Αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις
Σύμφωνα με το patrisnews.com, το μωρό, που είχε γεννηθεί πρόωρα με το δίδυμο αδερφάκι του, πέθανε ξαφνικά, αφότου οι γονείς του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό, ωστόσο, ήταν αργά καθώς δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή. Μέχρι στιγμής, οι αιτίες θανάτου του μωρού παραμένουν άγνωστες, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις του.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα