Ελλάδα|21.05.2022 09:44
Σοκ στην Πάτρα: Έδεσε σχοινί σε φανάρι και προσπάθησε να κρεμαστεί – Σώθηκε από θαύμα
NewsroomΈνα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το tempo24, ένας νεαρός επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του παγώνοντας όσους βρίσκονταν στην πλατεία Ομονοίας αλλά και περαστικούς. Ο νεαρός έδεσε ένα σχοινί από ένα... φανάρι (!) και κρεμάστηκε. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή, τον είδε ένας περαστικός ο οποίος πρόλαβε και τον έσωσε.
Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό για το νοσοκομείο. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια, που οδήγησαν τον άνδρα στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα