Ελλάδα|22.05.2022 10:52

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας της Λυδίας»

Newsroom

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ποτέ το δολοφόνο της να δει την κόρη τους Λυδία

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας της Λυδίας»

«Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης. «Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον» ξεκαθάρισε.

Το ξέσπασμα των γονιών της Καρολάιν

Αν και ικανοποιημένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου για ισόβια κάθειρξη στον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς τονίζουν ότι αυτό δεν θα φέρει πίσω την κόρη τους και δηλώνουν αποφασιστικότητα για την προστασία του παιδιού της και εγγονής τους. «Θα της αλλάξω επώνυμο» λέει ο πατέρας του θύματος.

Ειδικότερα, οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της μπροστά στο μωρό τους, Λυδία, σκοπεύουν να εξαλείψουν -όσο γίνεται- τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τη ζωή της μικρής.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο σχολείο στο οποίο φοιτούσε και η μητέρα της», λέει ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στη βρετανική Daily Mail.

ΚαρολάινγυναικοκτονίαΜπάμπης ΑναγνωστόπουλοςδικαστήριοΓλυκά Νεράειδήσεις τώραδολοφονία