Κατερίνη: Στη φυλακή καθηγητής δημοτικού ωδείου για ασέλγεια σε ανήλικο μαθητή του
NewsroomΣε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών καταδικάστηκε καθηγητής μουσικής σε Δημοτικό Ωδείο της Κατερίνης, καθώς κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 10χρονου μαθητή του.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ανέστειλε την ποινή για 3 έτη, υπό τους όρους της παρακολούθησής του από κοινωνικό επιμελητή, της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, όπως επίσης της απαγόρευσης κάθε μορφής επικοινωνίας με τον ανήλικο, αλλά και προσέγγισής του σε απόσταση 100 μέτρων.
Το δικαστήριο, που εξέτασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αναγνώρισε στον 55χρονο κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά τού πρότερου σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Το πρώτο ελαφρυντικό του είχε αναγνωριστεί ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο, όταν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 ετών.
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη το 2015 μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, αποδίδοντας- μεταξύ άλλων- την καταγγελία στην καχυποψία της μητέρας. Μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση είχε προφυλακιστεί και είχε τεθεί σε αργία.
- Έρευνα στο σπίτι του Μαζωνάκη μετά από εντολή του ανακριτή - Τι ψάχνουν οι Αρχές
- Στα χέρια της Ελληνικό Μετρό οι πρώτες εκθέσεις του ΤΕΕ για 14 κτίρια στην Κυψέλη - Συγκέντρωση κατοίκων το Σάββατο
- Ηλιούπολη: Θρήνος για την 50χρονη εκπαιδευτικό - Χάρισε ζωή με τον θάνατό της μετά το επεισόδιο με τον κεραυνό
- Εφιαλτικές ώρες στην Κρήτη: «Ανησυχούμε για τους ανθρώπους μας» - Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση