Ελλάδα|11.02.2019 12:30
Θεσσαλονίκη: Επίθεση ακροδεξιών σε μέλη του καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom«Νέο περιστατικό ακροδεξιάς βίας» που σημειώθηκε χθες έξω από τα γραφεία του στον Εύοσμο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Γνωστός ακροδεξιός επιτέθηκε λεκτικά με απειλές κατά της ζωής, εξύβρισε και προπηλάκισε στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Ευόσμου», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τονίζει η ίδια ανακοίνωση, καταδικάζει τη νέα φασιστική πρόκληση «η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών που πληθαίνουν επικίνδυνα».
Παράλληλα, καλεί «για μια ακόμη φορά τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους πολίτες να αντιδράσουν και να απομονώσουν τη φασιστική βία και τους φορείς της μισαλλοδοξίας», υπογραμμίζοντας πως «είναι ήδη αργά!».
Διαβάστε ακόμη
- Σε αναμμένα κάρβουνα η κυβέρνηση για τη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Πώς θα κινηθεί
- Ήχησε το 112 στην Αττική: «Περιορίστε τις μετακινήσεις» - Live η πορεία της κακοκαιρίας Erminio
- Ισραήλ: Νόμος του κράτους ο απαγχονισμός Παλαιστινίων - Οι καταγγελίες της Ευρώπης και η στάση της Ελλάδας
- CEO εταιρείας και αρχιτέκτονας ο 55χρονος... κτηνοτρόφος των Αμπελοκήπων