Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές τη Δευτέρα - Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
NewsroomΑίθριος γενικά καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά τμήματα, ενώ πτώση θα σημειώσει στα ανατολικά και νότια κυρίως νησιωτικά τμήματα. Άνεμοι έως 4 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα τις θερμές ώρες της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28-29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 31-32, στην Ήπειρο από 9 έως 27 βαθμούς στη Θεσσαλία από 10 έως 32-33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 31-32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 25-26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 27-28 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις έως 4 μποφόρ στα πελάγη.
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα δυτικά του νομού εώς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27-28 βαθμούς, στα δυτικά του νομού η μέγιστη έως 30-31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29-30 βαθμούς.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης