Ελλάδα
|
01.06.2022 09:15
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο
NewsroomΤραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης όπου ηλικιωμένη γυναίκα διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο Open η Μαρία Ζαφειρίου η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το βαρύ όχημα. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο το βυτιοφόρο λυμμάτων έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.
Το όχημα έκανε όπισθεν, λόγω του ότι ήταν κλειστός ο δρόμος προς εκκλησία της περιοχής και η γυναίκα παρασύρθηκε από το όχημα.
Η γυναίκα έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό έγινε στις εννέα παρά τέταρτο όταν επιχείρησε να περάσει το δρόμο.
Διαβάστε ακόμη
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη