Ελλάδα|01.06.2022 09:15
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο
NewsroomΤραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης όπου ηλικιωμένη γυναίκα διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο Open η Μαρία Ζαφειρίου η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από το βαρύ όχημα. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε το δρόμο το βυτιοφόρο λυμμάτων έκανε όπισθεν και πέρασε από πάνω της.
Το όχημα έκανε όπισθεν, λόγω του ότι ήταν κλειστός ο δρόμος προς εκκλησία της περιοχής και η γυναίκα παρασύρθηκε από το όχημα.
Η γυναίκα έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό έγινε στις εννέα παρά τέταρτο όταν επιχείρησε να περάσει το δρόμο.
Διαβάστε ακόμη
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική