Ελλάδα|01.06.2022 10:41

Βιασμός 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής: Την Παρασκευή απολογείται ο ισοβίτης - Ήταν εκτός φυλακής ως «λογοτιμήτης»

Newsroom

Ισοβίτης για ανθρωποκτονία ήταν ο κατηγορούμενος ως δράστης του βιασμού της 22χρονης γυναίκας στην παραλία Χελώνα της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.  Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, έκανε ηλιοθεραπεία μόνη της, όταν την πλησίασε αυτός ο άνδρας και τη βίασε. Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί να γίνει λήψη DNA για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε δύο ημέρες.

Ο 56χρονος άνδρας από την Αλβανία εξέτιε την ποινή του στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας σε καθεστώς ημιελευθερίας ως «λογοτιμητής». Πρόκειται για ένα ημιελεύθερο καθεστώς, σύμφωνα με το οποίο ο κρατούμενος έχει δώσει τον λόγο της τιμής του πως δεν θα αποδράσει.

Παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σοκάρει η περιγραφή της κοπέλας για τον βιασμό στην παραλία

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η κοπέλα περιέγραψε καρέ – καρέ τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε: «Είχα ξαπλώσει για ηλιοθεραπεία ανάσκελα. Όταν κάποια στιγμή γύρισα μπρούμυτα ένιωσα κάποιος να μου επιτίθεται. Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα από όσα ακολούθησαν. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου».

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δέχθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τις πληροφορίες που θέλουν τον 56χρονο να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στην περιοχή, υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Αλβανίαισοβίτηςαγροτικές φυλακέςΧαλκιδικήειδήσεις τώραβιασμός