Θύμα ληστείας η γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού
NewsroomΘύμα ληστείας έπεσε η 72χρονη γενική πρόξενος επί τιμή της Ακτής Ελεφαντοστού το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, της πήραν 50.000 ευρώ.
Η μέθοδος που χρησιμοποίησαν οι ληστές ήταν εκείνη του «σκασμένου» ελαστικού.
Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, την Κυριακή στις 12:00 και ενώ βρισκόταν στην οδό Καραγιώργη - Σερβίας μέσα στο αυτοκίνητό της, την πλησίασε ένας νεαρός και της είπε ότι είναι σκασμένο ένα από το λάστιχα.
Τότε εκείνη ακινητοποίησε το ΙΧ και κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Τότε ένα άλλο άτομο άρπαξε την τσάντα της, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Μέσα στην τσάντα είχε 50.000 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο, αλλά και το διπλωματικό της διαβατήριο.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη σύλληψη των δραστών.
- Ο Γερμανός Στρατηγός που διέσωσε χιλιάδες Έλληνες από τη μανία των Τούρκων στη Μικρασία γνώρισε αχαριστία και φυλακή!
- Δολοφονία Ρότζερ Ντέιβις: Τι αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία 52 χρόνια μετά
- Γυναικοκτονία πίσω από τους πυροβολισμούς στη Νέα Σμύρνη: Της έστησε καρτέρι, τη δολοφόνησε και αυτοκτόνησε
- Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι