Ελλάδα|01.06.2022 14:19

Βιασμός 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής: Αρνείται πεισματικά ο κρατούμενος ότι είναι ο δράστης - Νέος ύποπτος στο μικροσκόπιο

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Μπορεί να αναγνωρίστηκε από το ίδιο το θύμα, την 22χρονη κοπέλα, ο 57χρονος κρατούμενος στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας ως δράστης του βιασμού, που έγινε σε αρκετά ερημική παραλία, στην περιοχή Σάνη της Κασσάνδρας Χαλκιδικής και με το δεδομένο αυτό να έγινε η ταυτοποίησή του, ωστόσο, πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνά τους για την ταυτοποίηση ενδεχόμενου άλλου δράστη, ο οποίος να μοιάζει εμφανισιακά με τον 57χρονο.

Αυτήν τη στιγμή οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε στην κοπέλα, προκειμένου να «δέσουν» και επιστημονικά την υπόθεση, ωστόσο, τους έχουν δημιουργηθεί κάποιες αμφιβολίες ότι είναι όντως ο 57χρονος ο δράστης του βιασμού.

Αυτό διότι ο κατηγορούμενος αρνείται πεισματικά την κατηγορία, η κοπέλα, όταν τον αναγνώρισε βρισκόταν ακόμα σε κατάσταση σοκ, μια και οι αστυνομικοί έδρασαν πολύ γρήγορα, αλλά κυρίως διότι φέρεται να υπάρχει μαρτυρία σωφρονιστικού υπαλλήλου, η οποία αναφέρει ότι ο 57χρονος βρισκόταν μαζί του και έκανε εργασίες την ώρα που η κοπέλα καταγγέλλει ότι τελέστηκε ο βιασμός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «κάδρο» των αστυνομικών ερευνών μπαίνει ένας βοσκός, ο οποίος έχει το μαντρί του κοντά στο σημείο που βρισκόταν η κοπέλα, όταν καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται πληροφορίες ότι σε βάρος του βοσκού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

βιασμόςπαραλίαΑλβανόςΧαλκιδική