Ελλάδα|02.06.2022 09:44

Ρόδος: 43χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών δύο ύποπτοι

Newsroom

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές στη Ρόδο, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε 43χρονος. Ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος δίπλα σε μάντρα οικοδομικών υλικών και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Την ίδια ώρα, δύο άτομα έχουν προσαχθεί

Ο 43χρονος, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος μέσα στον χώρο όπου διέμενε. Έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον άνω θώρακα και στον λαιμό. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, διέμενε σε είδος παραπήγματος κοντά σε μάντρα επί της επαρχιακής οδού Ρόδου - Καλλιθέας.

Η κατάσταση της υγείας του τραυματία -όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο- ήταν αρκετά κρίσιμη και οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν ζωντανό. Μάλιστα, υπεβλήθη και σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ λόγω της κατάσταση του δεν ήταν δυνατό να γίνει ολοκληρωμένη εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Προσήχθησαν δύο άτομα

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της ΕΛΑΣ, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχουν προσαχθεί δύο άνδρες.

Οι δύο εξετάζονται ως ύποπτοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του 43χρονου, στις 30 Μαΐου.

«Κινδυνεύει η ζωή μου»

Μάλιστα, το θύμα πριν λίγα 24ωρα είχε επικοινωνήσει με έναν άνδρα, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και του είπε ότι «κινδυνεύει η ζωή του».

Ο φίλος του, ανησυχώντας με αυτά που άκουσε κάλεσε άμεσα την αστυνομία και ενημέρωσε για τα όσα του είχε δηλώσει στο τηλέφωνο ο 43χρονος άνδρας. Τότε, αστυνομικοί έσπευσαν στον χώρο διαμονής του όπου και τον εντόπισαν αιμόφυρτο και τραυματισμένο στο κεφάλι, στον άνω θώρα και στον λαιμό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία και να τα εξετάζουν προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.

επίθεση με μαχαίριπροσαγωγέςειδήσεις τώραΡόδοςτραυματίαςαπόπειρα δολοφονίας