Ελλάδα|02.06.2022 10:34

«Ήταν τρομαγμένος» λέει αστυνομικός που συνέλαβε τον γνωστό τράπερ στο Μπουρνάζι - «Καμία σχέση με την εικόνα στα video clip»

Newsroom

Στοιχεία για τη σύλληψη του γνωστού τράπερ το απόγευμα της Τρίτης στο Μπουρνάζι, γνωστοποιούν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στον έλεγχο που διεξήχθη. Κάνουν λόγο για «μια διαφορετική εικόνα» από εκείνη που προβάλλει «στα video clip».

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο τράπερ ήταν «τρομαγμένος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με εκείνη στα video clip», ενώ συγκεκριμένα για τη στιγμή της σύλληψής του, αστυνομικός είπε: «Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ατομική μας ασφάλεια, τον ακινητοποιήσαμε, καθώς φοβηθήκαμε ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όταν εντοπίσαμε το όπλο, ταράχτηκε».

Τα «μάζεψε» ο τράπερ

Για αστείο που έκανε με τους φίλους του έκανε λόγο ο γνωστός τράπερ που αφού συνελήφθη, στη συνέχεια -όταν αφέθηκε ελεύθερος- δημοσίευσε βίντεο στο οποίο ισχυριζόταν ότι είχε και άλλο όπλο στο αυτοκίνητό του που δεν βρήκαν οι αστυνομικοί.

«Πλάκα μεταξύ φίλων»

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά, μιλώντας στο MEGA. «Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

Το προκλητικό βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι σε μήνυμά του στο Instagram, μετά τη δικαστική απόφαση, γελώντας ισχυρίζεται πως είχε ακόμη ένα όπλο στο αυτοκίνητο που δεν βρήκαν οι αστυνομικοί: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (πιστόλι), γιατί είχα και άλλο στο αμάξι».


Δέκα μήνες φυλάκιση

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, επέβαλλε νωρίτερα το Αυτόφωρο  στον  22χρονο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του όπλο, κρίνοντας τον ένοχο για το αδίκημα της οπλοκατοχής.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς (σε αντίθεση με όσα αυτοί λένε) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειας του.

αστυνομικόςτράπερειδήσεις τώρασύλληψηόπλο