Ελλάδα|02.06.2022 12:48

Κλεμμένο ρολόι βρέθηκε στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο - Πώς «ταξίδεψε» από την Ιταλία

Newsroom

Ένα ρολόι που είχε κλαπεί το 2021 στην Ιταλία, βρέθηκε τώρα στην Ελλάδα. Άγνωστη γυναίκα είχε δράσει με την τεχνική της «αγκαλιάς» και κατάφερε να αφαιρέσει από το θύμα της το συγκεκριμένο ρολόι, που είναι μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν ανάπτυξης διεθνούς συνεργασίας μέσω INTERPOL και ανταλλαγής πληροφοριών με τις ιταλικές Αρχές, το πολυτελές ρολόι εντοπίστηκε στην Αθήνα και κατασχέθηκε.

Το συγκεκριμένο ρολόι είχε κλαπεί το 2021 στην Ιταλία, όταν άγνωστη γυναίκα δρώντας με τη διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της «αγκαλιάς», κατάφερε να το αφαιρέσει από τον παθόντα και να διαφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή από αυτόν.

Τώρα, εντοπίστηκε στην κατοχή ημεδαπού, ο οποίος το είχε αγοράσει, έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού, από ιστοσελίδα πώλησης κοσμημάτων της αλλοδαπής, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα αγοράς αυτού.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας βρίσκεται σε συνεργασία με τις ιταλικές Αρχές, προκειμένου να επιστραφεί το ρολόι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

κλοπήαστυνομίαειδήσεις τώραΕλληνική ΑστυνομίαρολόιΕΛΑΣ