Ελλάδα|02.06.2022 23:15

Κυκλώματα εξαπάτησης επιχειρηματιών κατήγγειλε πριν αυτοκτονήσει ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Στο μικροσκόπιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μπαίνουν οι τελευταίες επικοινωνίες του 50χρονου γυμναστή που έβαλε τέλος στη ζωή του υποδεικνύοντας μέσω mail συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι όπως ανέφερε του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής ερευνούν τα προσωπικά αντικείμενα του 50χρονου όπως το κινητό του και το φορητό του υπολογιστή ενώ εξετάζουν αν το email έχει σταλεί από τις προσωπικές του συσκευές. Στο ίδιο email ο 50χρονος αφήνει αιχμές για μία γυναίκα την οποία συνέδεε με κυκλώματα που εξαπατούσαν επιχειρηματίες.

«Αυτή η κυρία πήρε 50.000 ευρώ από μέσα άρχισε σιγά - σιγά να αποστασιοποιείται. Μετά έπαιρνε κι άλλα, κι άλλα, όπου στο τέλος εξαφανίστηκε τελείως», αναφέρει φίλος του αυτόχειρα. Σοκαρισμένη η σύζυγός του ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 50χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του. «Ό, τι γράφει ο Γιώργος, εγώ αυτό ξέρω, εγώ μέσα στο σπίτι μου αυτό ξέρω, έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του. Μάλιστα προσθέτει ότι «μέχρι να αναρτήσει αυτό το πράγμα σημαίνει ότι έγινε κάτι». Την ίδια ώρα, η δικηγόρος του δηλώνει σοκαρισμένη.

Είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 50χρονος επικοινώνησε με δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη για να του δώσει νομικές συμβουλές για την υπόθεση εξαπάτησης του. «Ήρθε με μορφή καταγγελίας γεγονότων που τού είχαν συμβεί πρόσφατα και τον είχαν οδηγήσει ένα ψυχολογικό αδιέξοδο και φαινόταν πολύ αναστατωμένος», αναφέρει ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος γυμναστής τις προηγούμενες ημέρες είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του σκοτεινές σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή του εκείνοι ειδοποίησαν τις αρχές όμως τόσο γυμναστής όσο και οι συγγενείς του απάντησαν ότι δεν χρειάζονται τη συνδρομή της αστυνομίας.

γυμναστήριοαυτοκτονίαΕλληνική Αστυνομίαειδήσεις τώραΘεσσαλονίκη