Ελλάδα|03.06.2022 06:56
Έκρηξη σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας στο Μενίδι - Σοβαρές υλικές ζημιές
NewsroomΈκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μενίδι, σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας, επί τη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνα.
Από το συμβάν, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, όπου δίπλα από το πρώην ξυλουργείο υπάρχει σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη στο OPEN.
Η κατοικία δίπλα από το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
Η επιχείρηση είχε κλείσει πριν λίγους μήνες και -προς το παρόν- αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία της έκρηξης.
«Γύρω στις 4:15 είχα ξυπνήσει και ξαφνικά ακούω έναν πολύ δυνατό θόρυβο, νόμιζα ότι από τον αέρα είχαν σπάσει τα τζάμια. Βγήκα έξω και είδα το κτίριο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος διπλανού σπιτιού.
Διαβάστε ακόμη
- Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA
- Η Γερμανία ταυτοποίησε δύο πρόσωπα για την επίθεση με drone στη Λειψία - Καρέ καρέ ο τρόπος δράσης τους
- Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα του ΕΟΦ
- Ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ; Οι έξι ηθοποιοί που διεκδικούν έναν ρόλο δισεκατομμυρίων