Ελλάδα|03.06.2022 18:52

«Σας έχω κλειδωμένους από παντού, τώρα θα δείτε τι θα γίνει» - Η γυναίκα που ανέφερε ο αυτόχειρας γυμναστής στο σημείωμά του διευκρινίζει τη θέση της

Newsroom

Μέσω του δικηγόρου της τη δική της εκδοχή των γεγονότων έδωσε η γυναίκα που ο γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη ενέπλεξε στο σημείωμα αυτοκτονίας του.  

Ο Κώστας Κόλτσης αναφέρθηκε σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά στην εντολέα του, σημειώνοντας ότι η ίδια κατέθεσε την Παρασκευή, 3 Ιουνίου, υπόμνημα στην εισαγγελία μέσω του οποίου διευκρινίζει τη θέση της σε σχέση με το σημείωμα που άφησε ο 50χρονος γυμναστής πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως σημειώνει ο δικηγόρος της η γυναίκα είχε χωρίσει με τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν, και οι λόγοι αφορούσαν στην προσωπικότητά του. Ο κ. Κόλτσης προσκόμισε σειρά μηνυμάτων που έστελνε στην εντολέα του ο γυμναστής στα οποία είναι έκδηλη η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν αναφορές σε εξαπάτηση ή οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές φορές, ενώ ο γυμναστής συνήθιζε να τής στέλνει μηνύματα ζητώντας της να γυρίσει πίσω και απειλώντας την ότι θα αυτοκτονήσει.

Σε ένα από αυτά τα μηνύματα, τον Μάιο του 2021, το οποίο, μάλιστα, ο γυμναστής έγραψε στην πίσω όψη του πιστοποιητικού εμβολιασμού του, αναφέρει ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του και ότι για αυτό ευθύνεται μόνο η ψυχική ασθένειά του. Όπως σημειώνει ο κ. Κόλτσης, η συμπεριφορά του αυτόχειρα, από τον περασμένο Μάιο έγινε πιο εχθρική απέναντι στη γυναίκα, στην οποία και ανέφερε ότι θα την εκδικηθεί.

 Έστειλε πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα  χωρίς η ίδια να το γνωρίζει

Μάλιστα, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο γυμναστής έστειλε, σε 24 παραλήπτες, πορνογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται η πρώην σύντροφός του. Στα μηνύματα αναφέρει όλα τα στοιχεία της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι το έχει στην κατοχή του. «Σας έχω κλειδωμένους από παντού, τώρα θα δείτε τι θα γίνει», στέλνει τον τελευταίο μήνα ο αυτόχειρας ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο αυτοκαταστροφικός. Τέλος, η γυναίκα αρνείται ότι ο γυμναστής τής είχε δώσει κωδικούς και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ τους γεγονός που, όπως ισχυρίζεται, αποδεικνύεται και από τα μηνύματα που τής έστελνε.

αυτοκτονίαΘεσσαλονίκηγυναίκαειδήσεις τώρααυτόχειραςγυμναστήριοσημείωμα