Ελλάδα|04.06.2022 09:07

Περιπλέκεται το «παζλ» της αυτοκτονίας του γυμναστή - «Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»

Newsroom

Ραγδαίες και συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Το σημείωμα που φαίνεται να άφησε o 50χρονος -όπου στο επίκεντρο βρισκόταν 37χρονη γυναίκα- περιπλέκει την υπόθεση και οι έρευνες των Αρχών «τρέχουν».

Παράλληλα, αναμένονται νέες καταθέσεις από άτομα που σχετίζονται με τον 50χρονο, ενώ «φύλλο και φτερό» κάνουν τα προσωπικά του αντικείμενα οι αστυνομικοί, που στην κατοχή τους έχουν και το κινητό και τον υπολογιστή του γυμναστή.

«Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο»

Στενή του φίλη, μιλώντας στο OPEN, περιέγραψε το προφίλ του γυμναστή και τόνισε ότι «τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο».

«Ήταν ένας άνθρωπος χαλί να τον πατήσουν όλοι, αυτό τον έφτασε σε αυτή την κατάσταση, δεν πονηρευόταν εύκολα. Τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, όχι απλά τον εκμεταλλεύτηκαν...» δήλωσε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με την ίδια, «Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κοιτούσε με πονηράδα τίποτα, κοιτούσε μόνο να σε βοηθήσει, μόνο να σου σταθεί στα δύσκολα, να βρει μια λύση στα προβλήματά σου. Δεν κοιτούσε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πίσω, ότι κάποιος μπορεί να αποσκοπεί σε κάτι».

«Φαντάζομαι ότι, χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, φαντάζομαι ότι για να φτάσει ο Γιώργος να δείξει τόση εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, προφανώς, δεν ξέρω, του έδινε τέτοια πατήματα. Δεν έδειχνε σε κανέναν ότι θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο» πρόσθεσε έπειτα.

Όπως είπε, «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από 15-20 μέρες. Τον άκουσα σχετικά καλά, δεν έδειχνε έναν άνθρωπο τόσο απελπισμένο όσο τον παρουσιάζουν, δεν έδειχνε άνθρωπο που μπορεί να κάνει μια τέτοια πράξη».

Στο «μικροσκόπιο» το email με τα «ροζ» βίντεο

Χθες ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζεται στο σημείωμα και αναφέρεται και στο email που φέρεται να είχε στείλει ο 50χρονος σε 24 άτομα, είπε πως ο άνθρωπος έχασε χρήματα μέσω Bitcoin. Το email βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα και εξετάζει την εγκυρότητά του, δηλαδή εάν όντως είχε σταλεί από τον 50χρονο.

Όσον αφορά στα «ροζ» βίντεο που φαίνεται πως είναι ως επισυναπτόμενα αρχεία στο εν λόγω email, είναι δύο στο σύνολό τους και φαίνεται πως πρόκειται για «σκληρό» και «ροζ» περιεχόμενο που αφορά τον 50χρονο και την 37χρονη, σύμφωνα με το OPEN.

Ο δικηγόρος της 37χρονης έχει αναφέρει πως η γυναίκα είχε χωρίσει με τον άνδρα αρκετό καιρό πριν και οι λόγοι αφορούσαν στην προσωπικότητά του. Ο κ. Κόλτσης προσκόμισε σειρά μηνυμάτων που έστελνε στην εντολέα του ο γυμναστής στα οποία είναι έκδηλη η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν αναφορές σε εξαπάτηση ή οικονομικές συνδιαλλαγές μεταξύ του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές φορές, ενώ ο γυμναστής συνήθιζε να τής στέλνει μηνύματα ζητώντας της να γυρίσει πίσω και απειλώντας την ότι θα αυτοκτονήσει.

ροζ βίντεοΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρανεκρόςαυτοκτονία