Ελλάδα|04.06.2022 15:03
Φωτιά - Πειραιάς: Κοντά στο ΣΕΦ το μέτωπο - Στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις
NewsroomΦωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην είσοδο της πόλης μετά το ΣΕΦ, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται και μεγάλη πυρκαγιά στη Γλυφάδα.
Στον Πειραιά έχουν σπεύσει και επιχειρούν για κατάσβεση έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο και καίει ξερά χόρτα.
Την ίδια ώρα, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας - Αγία Τριάδα», ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, τερματικός σταθμός είναι η στάση ΣΕΦ εξαιτίας φωτιάς πλησίον του δικτύου.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»