Ελλάδα|06.06.2022 08:25
Βρέθηκε 11χρονος που αγνοείτο στου Γουδή - «Έπεσε θύμα εκμετάλλευσης»
NewsroomΑίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης 11χρονου αγοριού που αγνοείτο από την περιοχή του Γουδή από χθες, Κυριακή 5 Ιουνίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει λόγο για «εκμετάλλευση ανηλίκου».
Ειδικότερα, το παιδάκι βρέθηκε στην Ομόνοια και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», «ο ανήλικος έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ελπίζουμε να διερευνηθούν από τις αστυνομικές Αρχές τα πραγματικά αίτια».
«”Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.), και στους ανθρώπους που θα είναι δίπλα του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί» υπογραμμίζεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε ακόμη
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς