Ελλάδα|06.06.2022 14:04

Κρήτη: Στη φυλακή 52χρονος για τον βιασμό των παιδιών της συντρόφου του - Στα χέρια των Αρχών «σκληρό» βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Στη φυλακή οδηγείται 52χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη. Τα παιδάκια είναι σήμερα 14 και 24 ετών.

Ειδικότερα, σε βάρος του ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και βιασμό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί ο άνδρας κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια, τότε ακόμα που ο 24χρονος σήμερα ήταν ανήλικος.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει και βίντεο - ντοκουμέντο που κατάφερε να τραβήξει το 14χρονο αγόρι, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι μόνο μία φορά συνέβη και πως είναι «μετανιωμένος» για την πράξη του, ενώ δεν άσκησε βία.

Ο 14χρονος τράβηξε βίντεο - ντοκουμέντο

Η καταγγελία για την κακοποίηση των παιδιών έγινε το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι που φοιτά σε ειδικό σχολείο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε άτομο της εμπιστοσύνης του τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και στα μαρτύρια που ζούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του.

Ο άνθρωπος που τον άκουσε απευθύνθηκε αμέσως στις αρμόδιες Αρχές και εκείνες με τη σειρά τους προχώρησαν σε έρευνα για το εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές.

Εκτός από καταθέσεις οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους και ένα βίντεο που τράβηξε το μικρότερο παιδί της οικογένειας και στο οποίο απεικονίζονται σκληρές εικόνες που προκαλούν οργή και θλίψη για τα όσα περνούσαν τα παιδιά.

Όλες οι ειδήσεις:

Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Μαθηματικά, Βιολογία, Αρχαία Ελληνικά

Πανικός στον αέρα με άγρια κόντρα Γ. Τσίπρα και Α. Γεωργιάδη: «Είσαι γελοίος» - «Εσύ είσαι και ένοχος»

Tα βάζει με τα μεγαθήρια των Κυκλάδων: Το νησί με τις χαμηλές τιμές και το καταπληκτικό φαγητό που φέτος έχει την τιμητική του

σεξουαλική κακοποίησηπροφυλακιστέοιειδήσεις τώραΚρήτηΗράκλειο Κρήτηςπροφυλάκιση