Ελλάδα|06.06.2022 19:54

Κρήτη: Οι μαρτυρίες σοκ των παιδιών που «καίνε» τον προπονητή πολεμικών τεχνών - Οδηγείται στη φυλακή

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες αθλητών για προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη ο οποίος προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας κατηγορούμενος για κακοποιήσεις παιδιών που είναι σήμερα ηλικίας 13 έως και 20 ετών.

Τα επτά αγόρια και το ένα κορίτσι μιλούν για παρόμοιες σοκαριστικέ καταστάσεις. Περιγράφουν στιγμές με χαστούκια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει τα πόδια για τιμωρία και να τα εκμεταλλεύεται με κάθε ευκαιρία για να ικανοποιήσει τις άρρωστες προθέσεις του.

Μια 20χρονη, μιλώντας στο Mega, αναφέρει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

H κοπέλα περιγράφει όσα βίωσε στα 15 της από τον προπονητή, ο οποίος είχε αναφέρει πως η μαθήτρια είχε αποχώρησε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά».

Η 20χρονη εξήγησε πως αποφάσισε να μιλήσει ένα χρόνο αργότερα. «Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», αποκάλυψε στο MEGA η 20χρονη. «Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”».

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν είναι και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Ο 46χρονος προπονητής αρνείται τα πάντα. Μιλάει για μια σκευωρία που στήθηκε όπως αναφέρει από ανταγωνιστές του, για να τον εξοντώσουν επαγγελματικά. Μας λέει ότι ουδέποτε παρενόχλησε κάποιο από τα παιδιά και ουδέποτε μπήκε σε σελίδες για βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν, έλεγξαν τα κινητά μου, τα λάπτοπ, τα πάντα. Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Είναι μία παλιά μου μαθήτρια που έφυγε δυσαρεστημένη από το γυμναστήριο, γιατί είχαμε οικονομικές ανταλλαγές, τις οποίες δεν είχε εξοφλήσει τους μήνες της και έφυγε δυσαρεστημένη από εμένα, γιατί της είπα να ξοφλήσει τους μήνες της και τα λοιπά, και τώρα βρίσκεται σε σύλλογο ανταγωνιστή μου», δήλωσε ο προπονητής.

Όλες οι ειδήσεις:

Οργή Ρωσίας μετά το μπλόκο στον Λαβρόφ: Απειλεί Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία με τον πύραυλο «Satan-2»

Πρώην Αμερικανίδα διπλωμάτης θέτει ζήτημα αποχώρησης Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: «Η συμμαχία πρέπει να εξετάσει το διαζύγιο»

Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» - Αυτό είναι το σημείωμα

Οι μωβ μέδουσες έφτασαν σε παραλία στα Φαλάσαρνα: Τις μαζεύουν σε κουβάδες οι κάτοικοι

Κρήτηειδήσεις τώρακαταγγελίασεξουαλική παρενόχλησηπολεμικές τέχνες