Ελλάδα|07.06.2022 07:51

Πανελλήνιες 2022: Συνεχίζονται σήμερα για τα ΕΠΑΛ - Τα μαθήματα που εξετάζονται

Newsroom

Συνεχίζονται σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις, με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται σε Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Αύριο, Τετάρτη 8 Ιουνίου, οι πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψηφίους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάζονται έως τις 10 Ιουνίου και των ΕΠΑΛ μέχρι τις 17 του ίδιου μήνα.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίων και Εσπερινών (ΓΕΛ):


Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ:

Πανελλήνιες αποτελέσματαθέματα πανελλαδικώνπανελλαδικές εξετάσειςειδήσεις τώρααποτελέσματαπανελλαδικέςΠανελλήνιες 2022πανελλήνιες εξετάσειςπανελλαδικές 2022πανελλήνιεςΑπαντήσεις ΠανελλαδικώνΘέματα Πανελληνίωνβάσεις πανεπιστήμια