Τραγωδία στη Δράμα: Φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο και να αυτοκτόνησε
NewsroomΟικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Δράμα, με νεκρό ζευγάρι το οποίο εντοπίστηκε από την κόρη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 65χρονος φέρεται να σκότωσε την 59χρονη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτόνησε.
Η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει άλλη φορά τις Αρχές της τοπικής κοινωνίας. Το ζευγάρι εντόπισε η κόρη τους σήμερα το πρωί περί τις 8:30.
Η κόρη του ζευγαριού καλούσε στο τηλέφωνο τους γονείς της, οι οποίοι δεν έδιναν σημεία ζωής. Ανησύχησε και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι τους όπου και τους βρήκε νεκρούς.
Σοκ στη Δράμα με νεκρό ζευγάρι: Φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να αυτοκτόνησε
Η κακοκαιρία παραμένει: Παρασκευή και Σάββατο «δύο πολύ επικίνδυνες ημέρες» - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο