Ελλάδα|07.06.2022 12:53

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει

Newsroom

Ακόμα μία υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει τη χώρα. Ένας 64χρονος στη Δράμα φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ τη σύζυγό του στο σαλόνι του σπιτιού τους και εν συνεχεία να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο. Το έγκλημα αλλά και η αυτοχειρία σημειώθηκαν σύμφωνα τις έως τώρα πληροφορίες με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο GRTimes ο δήμαρχος της περιοχής Προσοτσάνη, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, η γυναίκα ανακοίνωσε στον 60χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν και να φύγει σήμερα κιόλας από το σπίτι. Τότε ο άνδρας την σκότωσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος στο Voria.gr το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα».

Το ζευγάρι εντόπισε η κόρη του ζευγαριού το πρωί της Τρίτης γύρω στις 8:30. Η κόρη του ζευγαριού καλούσε στο τηλέφωνο τους γονείς της, οι οποίοι δεν έδιναν σημεία ζωής. Ανησύχησε και έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι τους όπου και τους βρήκε νεκρούς.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο, το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία», σημείωσε ο δήμαρχος.

Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στη Δράμα καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Την προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δράμας.

Όλες οι ειδήσεις:

Μηνύματα Μητσοτάκη: Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την κριτική για τη φωτιά στη Βούλα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν και την σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει - Άφησε έξω τα κλειδιά για να τους βρουν

Φωτιά στη Βούλα: Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη – Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο on air: «Γαμ**ο μου - Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια» - «Δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο»

αυτοκτονίαΔράμαειδήσεις τώραγυναικοκτονίαέγκλημα