Ελλάδα|07.06.2022 14:05

Πάτρα: Πατέρας φέρεται να ξυλοκόπησε την 8χρονη κόρη του - Η μητέρα υπέβαλε μήνυση

Newsroom

Ένα 8χρονο κοριτσάκι φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα. Η μητέρα μήνυσε τον πατέρα του παιδιού και πρώην σύζυγό της, καθώς όπως ισχυρίζεται η ανήλικη ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα.

Ο πατέρας κρατούσε τη μικρή κάποιες ώρες την Κυριακή στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, για άγνωστη αιτία προς το παρόν, άρχισε να κλοτσάει την κόρη του, η οποία για να προφυλαχθεί έβαλε μπροστά τα χέρια της. Μία από τις κλοτσιές φαίνεται πως βρήκε το χέρι της και υπέστη κάταγμα του μικρού της δακτύλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε -σύμφωνα με τη μήνυσή της- ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη. Ο πατέρας είπε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε.

Το παιδί έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της, όπως αναφέρεται πάντα στη μήνυση της μητέρας.

Εκείνη τη στιγμή δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας η αστυνομία, γράφει το ίδιο μέσο. Η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και το πρωί της Δευτέρας κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης.

Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.

Όλες οι ειδήσεις:

Μηνύματα Μητσοτάκη: Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την κριτική για τη φωτιά στη Βούλα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν και την σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει - Άφησε έξω τα κλειδιά για να τους βρουν

Φωτιά στη Βούλα: Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη – Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο on air: «Γαμ**ο μου - Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια» - «Δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο»

μήνυσηκακοποίηση παιδιώνειδήσεις τώραΠάτραξυλοδαρμόςκακοποίηση ανηλίκουκακοποίηση