Ελλάδα|08.06.2022 09:52
Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα: Στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης που βρισκόταν στα γραφεία
NewsroomΤα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6), δύο κουκουλοφόροι εισέβαλλαν σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, η οποία βρίσκεται στη Βούλα και ακινητοποίησαν τον φύλακα με αιχμηρό αντικείμενο. Οι δράστες έψαξαν όλο το κτίριο και απέσπασαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», εκτός από τον υπάλληλο που βρισκόταν στην εταιρεία, εκείνη την ώρα υπήρχε και γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εργαζόταν στο στούντιο ηχογράφησης. Ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από τους ληστές και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας για τις πρώτες βοήθειες.
Στελέχη της ασφάλειας έχουν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα και μελετούν το βίντεο του κλειστού κυκλώματος της δισκογραφικής.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου: Ελλάδα και Κύπρος στο «Εξάγωνο» των συμμαχιών του Ισραήλ
- Ελληνικά Hoaxes: Άκυρος ο ισχυρισμός Γεωργιάδη ότι τον χτύπησε ο Δημήτρης Ζιαζιάς - Απομονώθηκαν καρέ
- «Μιλάω σε όλες για να σας κολλήσω»: Φορέας του HIV παγίδευε γυναίκες στα social media - Το χρονικό
- Ήξερε κάθε της κίνηση: AirTags και συσκευές GPS το «αόρατο όπλο» των stalkers - Αύξηση 900% των καταγγελιών