Ελλάδα|09.06.2022 07:40

Ομάδα ΔΙΑΣ: Έκαναν Γλυφάδα - Παίδων σε 17 λεπτά και έσωσαν βρέφος 9,5 μηνών

Newsroom

Τη διαδρομή Γλυφάδα – Παίδων μέσα σε 17 λεπτά έκανε η Ομάδα ΔΙΑΣ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, βρέφος που κινδύνευε. Η κινητοποίηση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ήταν άμεση όταν ειδοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στη μεταφορά ενός βρέφους το οποίο είχε καταπιεί αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.

Δείτε τον κινηματογραφικό τρόπο με τον οποίο οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ «ανοίγουν τον δρόμο» προκειμένου να μεταφερθεί το συντομότερο το βρέφος στο νοσοκομείο, από τη Γλυφάδα.

 

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 17 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;
?Πέμπτη 02/06/2022. Η Δ.ΙΑΣ. 305-1 πρέπει να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο «Παίδων». Υπάρχει ενημέρωση πως έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει.
?Παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την περιοχή της Γλυφάδας, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο…»

Όλα πήγαν καλά και ο πατέρας του βρέφους, όπως τόνισε, ευχαριστώντας θερμά τους αστυνομικούς για την καθοριστική συμβολή τους, «εύχομαι να παραμένουμε άνθρωποι και να αλληλοϋποστηριζόμαστε. Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, αλλά κάτι πολύ περισσότερο»...

Όλες οι ειδήσεις:

Σε τεντωμένο σκοινί: Στο τραπέζι σενάριο για τουρκική απόβαση σε ελληνική βραχονησίδα – Σκληρή απάντηση της Αθήνας στις προκλήσεις

Διευκρινίσεις Κεραμέως για ημερήσια νηπιαγωγεία και δημοτικά: Έως τις 17:30 το ωράριο λειτουργίας – Έρχονται προσλήψεις

Η μεγαλύτερη αράχνη του κόσμου κρυβόταν σε αυτοκίνητο για μήνες - Η αντίδραση της οδηγού

Η καθημερινή ζωή στο Άγιο Όρος μέσα από τον φωτογραφικό φακό

ομάδα ΔΙΑΣειδήσεις τώραβρέφοςαστυνομία