Ελλάδα|09.06.2022 09:33

Στο σφυρί σπίτι δημοσιογράφου για άρθρο που δεν έγραψε: «Ήταν λάθος του ατελιέ, καταδικάστηκα ερήμην» λέει στο OPEN η Γιούλη Σταρίδα

Newsroom

Για την περιπέτειά της που ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα που δεν έγραψε η ίδια και «υπέγραψε» από λάθος του ατελίε περιέγραψε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η δημοσιογράφος, Γιουλη Σταριδα.

«Δεν το πιστεύω πραγματικά ούτε εγώ αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς δεν έχει επηρεάσει μόνο εμένα όλο αυτό έχει επηρεάσει και όλη την οικογένειά μου και ειδικά τη μητέρα μου που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό, δηλαδή πριν 20 μέρες βγήκε από το νοσοκομείο. Και ξαφνικά ήρθε το κατασχετήριο του πατρικού σπιτιού στο οποίο ζει η ίδια η μητέρα μου», είπε αρχικά.

Το χρονικό

«Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε περίπου 13 χρόνια πριν το 2009 η Espresso στην οποία εργάζομαι ακόμα και σήμερα τότε είχε πουληθεί και άνηκε στο Πέτρο Κυριακίδη, τον επιχειρηματία. Έχετε ακούσει όλοι την ιστορία με τον Πέτρο Κυριακίδη που είναι φυγόδικος όλα αυτά τα χρόνια για το σκάνδαλο που είχε γίνει με την Proton Bank.

Τότε είχε γραφτεί από ένα συνάδελφο που δεν χρειάζεται να κατονομάσω, δεν φταίει και ο συνάδελφος βασικά, η συγκεκριμένη ιστορία με τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον κ. Αχιλλέα Ζήση ο οποίος ήταν και τότε πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών. Ο κ. Ζήσης τότε είχε κατηγορηθεί από συναδέλφους του για παραδικαστικό. Η εφημερίδα είχε γράψει αυτό. Δεν το είχα γράψει εγώ.

Από λάθος στο ατελιέ είχε μπει το όνομά μου. Το θυμούνται και όλοι οι συνάδελφοι. Εν τέλει, ο κ. Ζήσης πήγε σε δίκη αθωώθηκε και στη συνέχεια έστελνε αγωγές σε όλα τα μέσα. Όσοι συνάδελφοι πήραν τις αγωγές πήγαν δικαστικώς και αθωωθήκαν. Στη δική μου περίπτωση επειδή υπήρχε το όνομά μου από λάθος του ατελιέ έστελνε τις κλητεύσεις τόσο σε εμένα, όσο και στον διευθυντή όσο και στον Πέτρο τον Κυριακίδη κάτω από το σφραγισμένο κτίριο στην Καλλιθέα οπότε δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για τις αγωγές. Δικαστήκαμε ερήμην. Καταδικαστήκαμε.

Δεν υπάρχει τίποτα στο όνομα κανενός πλην εμού που έχω το πατρικό μου σπίτι και βγάζουν το πατρικό μου σπίτι στο σφυρί στις 6 Ιουλίου. Είναι τραγικό», ανέφερε στο OPEN η δημοσιογράφος.

Ευλογιά των πιθήκων: Επί ποδός οι υγειονομικές αρχές για πιθανά νέα κρούσματα - Επικαιροποιημένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ

Τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια κλείνουν - Η συζήτηση για τις εκλογές ανοίγει ξανά

Athens Pride: Αρνητική απάντηση στη συμμετοχή ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνομικών

Ζώα συντροφιάς: Παράταση επ' αόριστον για τις υποχρεωτικές στειρώσεις και τα πρόστιμα στους παραβάτες

δημοσιογράφοςκατάσχεσηειδήσεις τώρα