Ελλάδα|09.06.2022 18:38

Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης από το Χαϊδάρι: Πληροφορίες πως ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο - Η μητέρα της φέρεται να κατήγγειλε αρπαγή

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές για την εξαφάνιση ανήλικης που φέρεται να ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο της Αττικής.

Ειδικότερα, για την εξαφάνιση της 16χρονης Γεωργίας έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο αναφέρει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πληροφορίες πως ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο

Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, από το Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η ανήλικη βρισκόταν έγκλειστη σε ψυχιατρικό κατάστημα, όπου είχε μεταφερθεί προ ημερών από την Πάτρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της φέρεται πως κατήγγειλε ότι το παιδί της απήχθη από αγνώστους που «έκοψαν» τα κάγκελα και μπήκαν στο δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 8/06/22, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Χαϊδαρίου Αττικής, η Γεωργία Κ. 16 ετών. Το «Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Γεωργία Κ. έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Όλες οι ειδήσεις

Σκληρή απάντηση Αθήνας στις δηλώσεις Ερντογάν: Ανιστόρητοι ισχυρισμοί και έωλα μυθεύματα – Δεν μπορούν να πλήξουν την εθνική κυριαρχία μας

Vor V Zakone: Η συμμορία που ρήμαζε σπίτια σε όλη την Αττική – Η δράση, η ιεραρχία και τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Το παρασκήνιο του ξεσπάσματος Παναγιωτόπουλου: Τι προκάλεσε την οργή του ΥΠΕΘΑ κατά αξιωματικών και τις αναφορές για «ελβετικό τυρί»

Πώς η χελώνα... Μάριος και η περσινή του «αποστολή» δίνουν τη λύση για την έξαρση των μωβ μεδουσών - Βίντεο από τη δράση του

εξαφάνισηειδήσεις τώραεξαφάνιση ανήλικηςΧαϊδάρι