Ελλάδα|11.06.2022 10:02

Άρτεμις Βασίλη: «Είναι ζωντανή και κρατείται παρά τη θέληση της» - Παράξενη επιστολή στον δικηγόρο της οικογένειας

Newsroom

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Αρτέμιδας Βασίλη με την οικογένειά της 19χρονης να αναστατώνεται ιδιαίτερα, αφότου έλαβε μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου τον περασμένο Απρίλιο. Αποδέκτης της επιστολής ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της αγνοούμενης, Αναστάσιος Ντούγκας. Η επιστολή αφορά στην αγνοούμενη γυναίκα, και προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με πληροφορίες που επικαλείται.

Το περιεχόμενο της επιστολής

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς τη μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. Να σταματήσει αμέσως η κάθε ενημέρωση του κοινού καθώς οι δράστες παρακολουθούν και βρίσκονται σε επιφυλακή…», σημειώνεται στην επιστολή της οποίας ο αποστολέας παραμένει άγνωστος.

Επιπλέον, υποδεικνύονται, με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώροι γειτονικοί στο Κορωπί, απ’ όπου εξαφανίστηκε η 19χρονη. Σύμφωνα με τον άγνωστο αποστολέα, την ίδια κρατούν παρά τη θέλησή της δύο άντρες, που στο παρελθόν έχουν δια πράξει δύο δολοφονίες και εξαφανίσει τις σορούς των θυμάτων. «Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» σημειώνεται και, στη συνέχεια δίνονται με ακρίβεια οι συντεταγμένες των σημείων ταφής των θυμάτων. Όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας την εκπομπή, σκοπίμως δεν δημοσιοποίησε το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα. Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

Αφότου το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση ολοκλήρωσε την έρευνά του, στα συγκεκριμένα σημεία βρέθηκε και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Οι κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση καθώς και ότι, τα όσα υποστηρίζει ο άγνωστος αποστολέας της επιστολής, περί της ύπαρξης υπόγειων καταφυγίων στο σημείο, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Genesis: Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - «Βροχή» τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας

Η βεβαιότητα Τσίπρα για «προληπτικές εκλογές» και το tweet σε Ερντογάν για… να ακούει κι ο Μητσοτάκης

Κύκλωμα κοκαΐνης: Ποιος είναι ο σκληρός δολοφόνος που καταζητείται από τη Βρετανία - Αναμένεται Ερυθρά Αγγελία

Το καλοκαίρι ήρθε, ο κορονοϊός… παραμένει: Οι εκτιμήσεις των ειδικών για την πορεία της πανδημίας – Τι λένε στο ethnos.gr

ειδήσεις τώρααγνοούμενηΚορωπίΦως στο Τούνελεπιστολή