Ελλάδα|15.06.2022 07:53

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Αποκαλύψεις για τις ώρες πριν τη δολοφονία - Τα γεγονότα που προκάλεσαν ένταση

Newsroom

Νέα λεπτομερή στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία που συγκλόνισε την Κρήτη και συνέβη στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κλίμα είχε επιδεινωθεί τουλάχιστον τρεις ώρες πριν τη μοιραία στιγμή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, το κλίμα είχε χαλάσει από τις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο πρώτος που διαπληκτίστηκε με το θύμα ήταν ο αδερφός του κατηγορουμένου. Μία ώρα μετά στις 14:30, ο 44χρονος με τον αδερφό του πήγαν στα χωράφια τους και συνάντησαν και πάλι το θύμα.

Ο αδερφός του δράστη, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο 44χρονος, ήρθε στα χέρια με το θύμα. Δυο με τρία λεπτά κράτησε, όπως λέει, ο καυγάς και αποχώρησαν. Αποφασίζει να φύγει από το χωριό για το Ρέθυμνο: Η ώρα είναι 16:20 και περνώντας μπροστά από το σπίτι της αδερφής του θύματος, αρχίζει ξανά ο καυγάς και γίνεται η δολοφονία μπροστά στα μάτια συγγενών του θύματος.

Αργότερα, ο αδερφός του δράστη, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο 44χρονος, ήρθε στα χέρια με το θύμα. Δυο με τρία λεπτά κράτησε, όπως λέει, ο καυγάς και αποχώρησαν. Αποφασίζει να φύγει από το χωριό για το Ρέθυμνο: Η ώρα είναι 16:20 και περνώντας μπροστά από το σπίτι της αδερφής του θύματος, αρχίζει ξανά ο καυγάς και γίνεται η δολοφονία μπροστά στα μάτια συγγενών του θύματος.

Όλες οι ειδήσεις

Η Χρυσή Αυγή ξανά στο εδώλιο: Μιχαλολιάκος, διευθυντήριο και δεκάδες άλλοι κατηγορούμενοι δικάζονται σε δεύτερο βαθμό

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα καύσιμα - Οι αναφορές Μητσοτάκη στις τιμές και τα μηνύματα στην Άγκυρα

«Με βίαζε ο προπονητής μου από 10 έως 13 ετών» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πρωταγωνιστή της «Γης της Ελιάς»

«Είναι τόσο φυσικό, βγαίνει κατευθείαν»: Βγάζει τα προς το ζειν ουρλιάζοντας σε… ταινίες!

Κρήτηέγκλημαειδήσεις τώραδολοφονία