Άγριος καυγάς στην Ερωτοσπηλιά με τραυματίες: Πώς περιγράφει το σοκαριστικό περιστατικό αυτόπτης μάρτυρας
NewsroomΤα άγρια επεισόδια μεταξύ νεαρών στη διάρκεια ενός πάρτι στην Ερωτοσπηλιά, στο Πόρτο Ράφτη, το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου, που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα στο θώρακα ενός 20χρονου, περιγράφει στην ΕΡΤ γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας. Όπως υποστηρίζει, ο καυγάς κράτησε πολύ ώρα.
«Στην περιοχή γίνονται αρκετά πάρτι. Γύρω στις 01.00 άκουγα πολλά κορναρίσματα και εξατμίσεις και όσο πέρναγε η ώρα συγκεντρώνονταν περισσότερος κόσμος. Κάποια στιγμή άκουσα έναν καυγά αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί γίνονται συχνά καβγάδες στην παραλία. Μετά άκουγα χτυπήματα σε αυτοκίνητα. Ο καυγάς κράτησε πολύ ώρα. Σταμάτησε γύρω στις 02.30 – 03.00», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ και τον Κώστα Στάμου.
Αποτέλεσμα του σοβαρού καυγά, στον οποίο συμμετείχαν και ανήλικοι, ήταν ένας 20χρονος να μαχαιρωθεί στο θώρακα και ένας 19χρονος να υποστεί κάταγμα στο χέρι. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες της επίθεσης με μαχαίρι στον νεαρό.
Το «σίκουελ» του fuel pass, το γράψε - σβήσε των μέτρων και η… επιστροφή των spreads
Μειώθηκαν τα τροχαία στην ΕΕ το 2021: Πτώση λόγω lockdown ή πραγματικά καλά νέα;
- Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσε το ένα από τα δύο ελικόπτερα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
- Αγωνία για το πλήρωμα του ενός ελικοπτέρου μετά τη σύγκρουση στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
- Η «Ελπίδα» δοκιμάζεται πριν την κάλπη: Οι αποχωρήσεις, η εσωτερική κρίση και η δημοσκοπική κάμψη απειλούν το εγχείρημα Καρυστιανού
- Πώς μια κοινότητα «χάκαρε» το σύστημα και όλα τα τουριστικά έσοδα καταλήγουν στους πολίτες