Ελλάδα|16.06.2022 16:42

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Newsroom

Στο Ανθρωποκτονιών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο εν διαστάσει σύζυγος της προφυλακιστέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών παιδιών που έχουν φύγει από τη ζωή βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Πάτρα ώστε να πάρει κατάθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα, η οποία είχε διενεργήσει τη νεκροψία - νεκροτομή στη μικρή Ίριδα.

Θέμα ημερών τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα

Στο «φως» αναμένεται να έρθουν τις επόμενες μέρες τα πορίσματα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά, σχετικά με τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας. Το πόρισμα για τους θανάτους των κοριτσιών από την Πάτρα αναμένεται να κατατεθεί δύο μέρες αργότερα από το αναμενόμενο, στις 17 Ιουνίου, όπως έχει μεταδώσει η εκπομπή Tlive.

Οι δύο ιατροδικαστές έχουν καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ η 33χρονη μητέρα τους κατηγορείται για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο πόρισμα δεν αναφέρονται, σε καμία περίπτωση, ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια.

Καθαρές αναμένονται οι τοξικολογικές

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο κοριτσιών αναμένονται καθαρές ενώ, όπως μετέδωσε το Mega, η εκτίμηση είναι πως θα υπάρχει κοινή αιτία θανάτου για τα δύο παιδιά.

Όλες οι ειδήσεις

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Ακάρ ενώ κορυφώνονται οι τουρκικές προκλήσεις: «Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν συνεχίσετε έτσι»

Στην τελευταία θέση τα ελληνικά ΜΜΕ ως προς την αίσθηση ανεξαρτησίας - Τι δείχνει έρευνα

«Οι λάτρεις βατράχων, λουκάνικου και σπαγγέτι επισκέπτονται το Κίεβο» - Υποτιμητικά σχόλια Μεντβέντεφ για Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι

Αδειάζει Λατινοπούλου η ΝΔ μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλια για τη Μπάρκα: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Μάνος ΔασκαλάκηςπαιδιάΓΑΔΑκατάθεσηειδήσεις τώραΡούλα ΠισπιρίγκουΠάτρα