Ελλάδα|16.06.2022 18:09

Στραγγαλισμός 75χρονου στη Ρόδο: Βρέθηκε με δεμένα χέρια - Τι «βλέπουν» οι Αρχές για τον δράστη

Newsroom

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος 75χρονου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, την περασμένη Τρίτη. Τον άνδρα είχε εντοπίσει συγγενικό του πρόσωπο και ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 75χρονος βρέθηκε να έχει δεμένα τα χέρια ενώ στον λαιμό είχε θηλιά.

Η νεκροψία - νεκροτομή διενεργήθηκε την Τετάρτη και ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, σύμφωνα με τα ευρήματα, έχει καταλήξει στην αιτία θανάτου που είναι ο στραγγαλισμός του 75χρονου. Χρονικά ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται στον στενό και στον ευρύτερο κύκλο, που δραστηριοποιούταν ο 75χρονος.

Τέλος, το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του δείχνει πως πιθανόν ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Όλες οι ειδήσεις

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Ακάρ ενώ κορυφώνονται οι τουρκικές προκλήσεις: «Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν συνεχίσετε έτσι»

Στην τελευταία θέση τα ελληνικά ΜΜΕ ως προς την αίσθηση ανεξαρτησίας - Τι δείχνει έρευνα

«Οι λάτρεις βατράχων, λουκάνικου και σπαγγέτι επισκέπτονται το Κίεβο» - Υποτιμητικά σχόλια Μεντβέντεφ για Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι

Αδειάζει Λατινοπούλου η ΝΔ μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλια για τη Μπάρκα: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

ειδήσεις τώραΡόδοςστραγγαλισμόςνεκρός Ρόδος