Ελλάδα|12.02.2019 18:41
Αγ. Παρασκευή: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Άννα-Μαρία Λογοθέτη
NewsroomΗ Άννα-Μαρία Λογοθέτη υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα της δεκαετίας του 90, ενώ ήταν παρουσιάστρια του show 3,2,1 του ΑΝΤ1.
Τα χρόνια πέρασαν και η Άννα-Μαρία μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έτσι λοιπόν μετά τον «μισθοφόρο» γίνεται το δεύτερο πρόσωπο της show biz που θέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές στον δήμο Αγίας Παρασκευής.
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Άννα Μαρία Λογοθέτη. Μια εργαζόμενη μητέρα δυναμική ιδιαίτερα κοινωνική με αστείρευτη δύναμη. Δυναμώνει την μεγάλη οικογένεια της παράταξη μας και είναι έτοιμη να συμβάλλει σε αυτή την μάχη που δίνουμε μέχρι τη νίκη», αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά».
Διαβάστε ακόμη
- «Μπλόκο» ΣτΕ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο - Οι προϋποθέσεις
- Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Δύο τραυματίες
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
- «Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα