Εκτέλεση στον Γέρακα: Μήνυμα της μαφίας το έγκλημα λένε οι Αρχές - Τα παρακλάδια στη Βουλγαρία και η σχέση με άλλες δολοφονίες
NewsroomΑποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του πρατηριούχου βενζίνης στον Γέρακα το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV ειδικότερα, όπως όλα δείχνουν, η Greek Mafia κυριαρχεί στο οργανωμένο έγκλημα και το πρώτο κεφάλαιο φαίνεται πως είναι η μαφία των καυσίμων.
Οι αξιωματικοί Ασφαλείας στέκονται στο γεγονός πως μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα έχουν σημειωθεί δύο σκληρά συμβόλαια θανάτου από συνολικά οκτώ εκτελεστές. Στα συμβόλαια αυτά χρησιμοποιήθηκαν τρία καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, δύο κλεμμένα ΙΧ και δύο μηχανές.
Οι Αρχές επισημαίνουν πως οι δράστες ήθελαν στην ουσία να στείλουν σαφές μήνυμα μέσα από την πράξη τους πως είναι μια ομάδα που μπορούν να χτυπήσουν όποιον θέλουν, ό,τι ώρα θέλουν και όπου το επιθυμούν, ακόμα κι αν το θύμα έχει λάβει μέτρα ασφαλείας.
Η Ασφάλεια αυτή την ώρα εστιάζει στη μαφία των καυσίμων, ενώ έρευνα γίνεται για παρακλάδια στη Βουλγαρία, αφού οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δράστες σχετίζονται με τη συγκεκριμένη χώρα.
Στο μικροσκόπιο παράλληλα, βρίσκεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δολοφονία Σκαφτούρου και Στεφανάκου, ενώ οι Αρχές θέλουν να δουν αν η εντολή δόθηκε από το ίδιο κέντρο ελέγχου.
- Εντολή να συλληφθεί ο Μαροκινός για την πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - Τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!